Hoe werkt Microdermabrasie?

Een fijne straal (steriele) kristallen wordt door middel van een vacuüm langs de huid gezogen en verwijdert zo de bovenste huidlaag (dode huidcellen) gelijkmatig. De nieuwe ´levende´ huid die daaronder tevoorschijn komt, is nu glad, zacht en gezond en in staat om voedingstoffen op te nemen. Tijdens de behandeling wordt ook de onderliggende huid gestimuleerd. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd, waardoor de huid dikker en steviger wordt. De intensiteit van de peeling kan op verschillende diepte niveaus uitgevoerd worden: ergens tussen een zachte en een intensieve behandeling. De specialist stemt dat af op uw huidtype en huidconditie.

shutterstock_424544590
microdermabrasie_PURE_Beautysalon_Beautysalonpure_Bussum_Babor_Schoonheidsspecialiste_Sandra_davelaar_by_Marinke_Photography-0040

Wanneer kies ik voor Microdermabrasie?

  • Als intensieve reiniging voor ieder huidtype
  • preventief voor alle huidtypes
  • als intensieve reiniging voor ieder huidtype
  • een betere huidconditie, verbeterde elasticiteit
  • vermindering van grove poriën, fijne lijntjes en rimpels
  • de huid die vatbaar is voor mee-eters, acne, en acne littekens
  • vermindering van ouderdoms- en pigmentvlekken en hyperpigmentatie
  • vermindering van Littekens, de zon beschadigde huid en onregelmatigheden
  • rokershuid / slecht doorbloede, futloze huid
huidaandoeningen

Hoe zijn de resultaten?

Direct na de eerste behandeling zult u al verbetering zien: uw huid ziet er gladder en frisser uit. Voor optimaal resultaat raden wij u aan de behandeling een aantal malen te herhalen. Een goed uitgebalanceerd huidverzorgingprogramma dat aansluit op de behandeling zorgt voor een langdurige verbetering van uw huid.

Microdermabrasie gelaat in combinatie met ultrageluid
Duur: 90 min
Prijs: € 105,00

Kuur Microdermabrasie gelaat in combinatie met ultrageluid, 6 behandelingen(incl. producten t.w.v. €119,00)
Duur: 6x 90 min
Prijs: € 630,00

Microdermabrasie gelaat/hals/decolleté in combinatie met ultrageluid
Duur: 105 min
Prijs: € 125,00

Kuur Microdermabrasie gelaat/hals/decolleté in combinatie met ultrageluid (incl producten t.w.v. €119,00)
Duur: 6x 105 min
Prijs: € 750,00

Wat wel en niet doen na microdermabrasie?

Na een behandeling met microdermabrasie mag u niet in de zon of onder de zonnebank. Ook is sauna of intensief sporten niet aan te raden.Als kuur is het verstandig om de behandeling in het najaar, winter of vroege voorjaar te doen. In de zomer is het niet verstandig i.v.m. te veel kans op zonschade in de huid. U kunt na de behandeling een rode huidkleur hebben die meestal binnen 24 uur weer verdwijnt. Verstandig is om de huid ten alle tijden de eerste week na de behandeling en tijdens de volledige kuur optimaal te beschermen met een SPF 50.

Na de behandeling is de huid een "spons" voor werkstoffen omdat de bovenste huidlaag is verwijderd kunnen de werkstoffen uit serums, ampullen en crèmes des te dieper in de huid worden opgenomen. Dus een perfecte kans om het resultaat te optimaliseren thuis met de juiste producten!!!