Wilt u zich ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes óf heeft u altijd zo’n last van ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen? Dan is definitief ontharen met de MedCos IPLhigh- power methode echt iets voor u. Met deze methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden! Hoe dit kan? Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.

Op elk deel van uw lichaam kan nu ongewenste haargroei snel behandeld worden met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%. Door de haargroeicyclis zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 6 en 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseer ik ieder jaar twee onderhoudsbehandeling.

FOTO-OKSEL-IPL-6

Veel mensen denken dat IPL behandelingen duur zijn. Het tegendeel is echter waar. Met gemiddeld 8 behandelingen bent u van uw ongewenste haargroei af en hoeft u dus ook geen scheermesjes meer aan te schaffen of uzelf te laten epileren, waxen of harsen. Op termijn zijn de behandelingen zelfs
stukken goedkoper!

FOTO-BOVENLICHAAM-OKSEL-IPL-4

Wij bieden u gratis en vrijblijvend advies tijdens een intake waarin alle belangrijke informatie met je gedeeld wordt. Zo weet je van te voren hoeveel behandelingen je ongeveer nodig zal hebben en welke resultaten je kan verwachten. De IPL -high-power is niet alleen veilig dankzij de nieuwste technologie die erachter schuil gaat maar ook de uitvoering van de behandeling is belangrijk. De behandeling word uitsluitend uitgevoerd door daarvoor opgeleide huidspecialiste.