Wat is het juiste product voor jou?

Ook op zoek naar het juiste product, de beste verzorging voor je gezicht of lichaam?

Er zijn zoveel mogelijkheden voor gezicht en lichaam dat het de meeste mensen duizelt.

Voor advies kunt u altijd terecht, natuurlijk kan er ook een huiddiagnose gemaakt worden
met de derma visualizer voor een goed beeld van de huid.

Maar om u vast een beeld te geven wat er allemaal in de salon aangeboden word....

Anti-aging producten


ANTI-AGING
Het Engelse begrip anti-aging wordt in de cosmetica voor producten gebruikt die de natuurlijke en door het milieu veroorzaakte huidverouderingsprocessen tegengaan. Speciaal gericht op de desbetreffende behoeften van de huid, ondersteunt anti-aging gezichtsverzorging de huid in haar natuurlijke regeneratieprocessen en verzorgt haar doelgericht met actieve werkstoffen. Bovendien moet een anti-aging verzorging de huid versterken en haar perfect tegen door het milieu veroorzaakte beschadigingen beschermen. Anti-aging crèmes geven de teint zo een jeugdig frissere, heerlijk gladdere aanblik, wie wil dat nou niet!

De HSR, Reversive, SeaCreation en dr Babor producten bieden een uitgebreid assortiment aan anti-aging producten. Voor elke huidbehoefte is er wel een match!

Dagelijks verzorgen met Skinovae PX


SKINOVAGE PX
De intelligente premium systeemverzorging SKINOVAGE PX geeft de huid precies datgene wat ze voor de perfecte verzorging van haar individuele behoeften nodig heeft. De zeer werkzame werkstofformules zijn perfect afgestemd op de verschillende huidbehoeften; ze herstellen natuurlijke tekorten van de huid en reactiveren huideigen mechanismen opnieuw. Het SKINOVAGE PX verzorgingssysteem voorkomt op effectieve wijze de door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering en garandeert zo een jeugdig frisse uitstraling en een duurzaam geoptimaliseerd, gelijkmatig huidbeeld.

Ampullen, yoga voor de huid!!!


AMPULLEN
De Ampullen Concentraten zijn pure power producten voor de huid. De individueel gedoseerde werkstofconcentraten in glazen ampullen overtuigen als snelle mooimakers door hun voelbare en zichtbare werking. Als exclusieve 2ml verzorgingseenheden met onmiddellijk effect omvatten de fluidconcentraten een veelvoud aan hooggedoseerde, natuurlijke werkstoffen voor elk huidbeeld en elke huidtoestand.

Een echte workout voor de huid dus!

Happy body = Happy mind


BABOR SPA, BODY PRODUCTEN
De luxueuze en verzorgende lichaamsserie BABOR SPA, heerlijke weldadige geuren met zachte verschillende texturen en exclusieve werkstoffen uit plantaardige extracten. De producten van de serie BABOR SPA zorgen voor een heerlijk verzorgd lichaamsgevoel en perfecte anti-aging werking. Verwen momenten en een totale, luxueuze spa-belevenis voor lichaam, geest en ziel.

De heerlijke 4 geuren voor iedere mood; Relaxing, Balancing, Shaping & Energizing. Probeer ze allemaal!!!

Handverzorging


Handverzorging voor in deze bijzondere tijd, die vraagt om andere verzorgingsproducten dan normaal. Speciaal hiervoor heeft Babor een hand hygiëne duo voor onderweg ontwikkeld, desinfecteren en verzorgen. Maar ook en wash oil voor thuis zodat de handen niet uitdrogen en natuurlijk de herstellende pre- & probiotic hand cream voor intensief herstel. Voor meer informatie klik hier