Skip to main content

MICRODERMABRASION

MICRODERMABRASION

Powerpeeling met microkristallen bij rimpels, grove poriën en pigmentverstoringen.

EFFECTIEF en zacht voor de huid
Uw huid voelt zacht, fijn en gelijkmatig aan. Of het nu gaat om diepe rimpels en lijntjes, onzuiverheden, littekens, pigmentvlekken of ouderdomsvlekken - door een zeer precieze maar zachte verwijdering van de bovenste huidcellen worden de regeneratieprocessen in de huid merkbaar gestimuleerd.

De toepassing - de impuls voor regeneratie
Microdermabrasie verwijdert verhoornde cellen van de bovenste epidermis, net als een intensieve peeling. Dit gebeurt mechanisch door microfijne kristallen met hoge snelheid op de huid aan te brengen. De intensieve verwijdering van de verhoornde cellen geeft de huid de impuls om zich vanuit de diepte te regenereren. De celdeling en dus de vernieuwing van de huid wordt intensief bevorderd en daardoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Microdermabrasie + Ultrasound
de innovatieve synergie met booster effect
De effecten van microdermabrasie, die de huidvernieuwing bevordert, en ultrasound met diepe werking vullen elkaar perfect aan en versterken elkaar - het revolutionaire booster-effect voor een zichtbaar zachtere, gladdere huid.

Maximaliseer het succes van de behandeling thuis.
Voor het best mogelijke effect wordt na de behandeling een doelgerichte verzorging thuis met de producten van DOCTOR BABOR aanbevolen. Wij adviseren u graag en zien uit naar uw komst!

& SO FUNKTIONIERT'S