U wilt toch ook totale huidverbetering en direct zichtbaar resultaat met Microdermabrasie?

Microdermabrasie is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Een regelmatige behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine wat resulteert in een stevige en jongere zijdezachte huid en een prachtige teint. Voel en zie direct resultaat. De oplossing voor : totale huidverbetering, fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, ongelijkmatige huid, littekens (door bv. acne) en grove poriën.

Met behulp van zeer fijne kristallen wordt een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en kan de huid zich vernieuwen en verjongen. Bij de microdermabrasie halen de fijnste, steriele microkristallen verhoorningen en afgestorven huidschilfertjes weg. Een speciaal apparaat blaast deze microkristallen op

microdermabrasie-intensieve-reiniging-babor-beautysalonPure-bussum

de huid en zuigt hen via een vacuüm direct weer op. Het effect: de intensieve peeling onthult niet alleen een zachte, nieuwe huid, maar maakt het voor de huid makkelijker cosmetische werkstoffen op te nemen. Daarom adviseren we de behandeling te combineren met een aanvullende behandeling of serum van van Dr. Babor.

Hoe werkt Microdermabrasie?

Een fijne straal (steriele) kristallen wordt door middel van een vacuüm langs de huid gezogen en verwijdert zo de bovenste huidlaag (dode huidcellen) gelijkmatig. De nieuwe ´levende´ huid die daaronder tevoorschijn komt, is nu glad, zacht en gezond en in staat om voedingstoffen op te nemen. Tijdens de behandeling wordt ook de onderliggende huid gestimuleerd. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd, waardoor de huid dikker en steviger wordt. De intensiteit van de peeling kan op verschillende diepte niveaus uitgevoerd worden: ergens tussen een zachte en een intensieve behandeling. De specialist stemt dat af op uw huidtype en huidconditie.

shutterstock_1383763721

Wanneer kies ik voor Microdermabrasie?

  • Als intensieve reiniging voor ieder huidtype
  • preventief voor alle huidtypes
  • als intensieve reiniging voor ieder huidtype
  • een betere huidconditie, verbeterde elasticiteit
  • vermindering van grove poriën, fijne lijntjes en rimpels
  • de huid die vatbaar is voor mee-eters, acne, en acne littekens
  • vermindering van ouderdoms- en pigmentvlekken en hyperpigmentatie
  • vermindering van Littekens, de zon beschadigde huid en onregelmatigheden
  • rokershuid / slecht doorbloede, futloze huid

Hoe zijn de resultaten?

Direct na de eerste behandeling zult u al verbetering zien: uw huid ziet er gladder en frisser uit. Voor optimaal resultaat raden wij u aan de behandeling een aantal malen te herhalen. Een goed uitgebalanceerd huidverzorgingprogramma dat aansluit op de behandeling zorgt voor een langdurige verbetering van uw huid.

huidaandoeningen