Hulp nodig bij acne, jeugdpuistjes?

Acne bestaat niet alleen onder jongeren, is heel vervelend en kan voor veel onzekerheid zorgen. Er zijn veel verschillende vormen van acné. De meest voorkomende vorm van acné is acné vulgaris / jeugdpuistjes. Deze vorm van acné komt vaak voor in de pubertijd, bij acné zie je mee-eters, rode pukkels en puistjes, meestal op het voorhoofd neus en kin. Bij uitgebreidere vormen van acné kan ook het hele gezicht, de rug en het decolleté onder zitten.

Het onjuist uitknijpen van puistjes of krabben aan puistjes kan ontstekingen en littekens veroorzaken. Verder heb je nog de stress acné. Ben je al lang uit de puberteit? Zit je bijna in een midlife crisis! En nog steeds puistjes en een onzuivere huid? Stress beïnvloed de huidflora. Door stress raken de ontsteking remmende en ontsteking bevorderende invloeden uit balans hierdoor kan de huid geïrriteerd raken. Ziektekiemen kunnen zich sneller op de huid nestelen.

Het gevolg: pustels en puistjes. Door chronische stress kan de talg productie verhogen. Hierdoor kunnen pukkels of puistjes ontstaan. Er bestaat dan ook geen standaard behandeling voor acné. Wanneer er veel comedonen /mee-eters zijn dan is de behandeling anders dan wanneer er veel ontstekingen zijn. Tijdens de acné behandeling wordt de huid diep gereinigd en mee-eters zorgvuldig verwijderd, zodat er minder ontstekingen (puistjes) zullen ontstaan. Er wordt uitsluitend gewerkt met een behandelplan: om de 4 tot 6 weken de behandeling op maat in combinatie met de thuisbehandeling, door middel van onze producten.

shutterstock_251499412

Acne behandeling - Onrustige en onzuivere huid met pustels en of verstoppingen

De behandeling word aangepast aan de huidbehoefte

Duur: 60 min - Prijs 70,00
Duur: 90 min - Prijs 85,00

Jeugdpuistjes behandeling - zuivere verzorging (12 t/m18 jaar)

Voor de jonge onzuivere huid, remt de groei van bacteriën en werkt prikkelverzachtend. De huid wordt rustiger en zichtbaar schoner. En heel belangrijk er zal tijdens de behandeling besproken worden hoe de huid het beste verzorgt kan worden, alle tips en trucs zodat ze er thuis mee aan de slag kunnen!
Duur: 60 minuten - Prijs 40,00

shutterstock_256795843

HUIDVERBETERING ACNE met IPL

Met de MedCos® IPL methode kunnen vele vormen van acne zeer effectief en veilig behandeld worden. Met hoogenergetisch licht wordt de bacterie P. Acnes bestreden. De huid zal tot rust komen en de acne en rode gloed zal zienderogen verminderen.

HUIDVERBETERING ACNE met MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Een regelmatige behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine wat resulteert in een stevige en jongere zijdezachte huid en een prachtige teint. De oplossing voor: totale huidverbetering, fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, ongelijkmatige huid, littekens door bv. acne en grove poriën.