Leer met onze analyse camera uw huid in detail kennen. Als u durft….

uw persoonlijke schoonheidspotentieel, want alleen wie zijn huid in detail kent , kan haar optimaal verzorgen en beschermen.Om dit goed te kunnen beoordelen maken we gebruik van een huidanalyse apparaat de Derma Visualizer.
Stress, zon of net ziek geweest, dit heeft allemaal invloed op uw huidconditie.  Het maakt niet uit of u uw huid goed wil onderhouden of verzorgen, verbeteren, huidproblemen op wil lossen of anti-aging wil werken. Als u weet aan welke producten en behandeling uw huid op dit moment behoeft heeft dan bereikt u een optimaal resultaat! De Derma Visualizer /huidanalyse camera ondersteunt ons in het beoordelen van uw huidconditie. Hoe is het met de huid? Is uw huid vet of juist droog? Gebruik u op dit moment wel de juiste crème? Is er (zon) schade aan de huid?

De Hightech Huidanalyse camera is een moderne camera die maar liefst 80x vergroot en ook laat zien hoe de huid er in de diepte uitziet, zoals adertjes of pigment.

Met deze Huidanalyse meten we:

  • Rimpels
  • Sebum
  • Activiteit van de talgklieren
  • Poriën
  • Grootte en gelijkmatigheid
  • Pigmentvlekken
  • Verhoorning en hydratatie
Derma Visualizer_Back_72dpi
Derma Visualizer Monitor_72Huidanalyse apparaat

We kunnen tijdens de behandeling een volledige huidanalyse doen of een gedeeltelijke meting. Na een uitgebreide of gedeeltelijke huidanalyse krijgt u advies op maat, wat op dit moment de beste producten voor uw huid zijn en wat de beste behandeling.

Durft u het aan? Vind u het ook leuk om zo’n huidscan te ondergaan maakt u dan een afspraak.

Gedeeltelijke huidscan? Wij trekken hier 15 minuten voor uit als deze vooraf gaat aan een behandeling.
Prijs € 15.00

Volledige huidscan en huidverzorgings advies:
Prijs € 45,00