Pure_Sandra_van_Groningen_by_Marinke_Davelaar-2-5

Niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen veranderen, uzelf blijven, maar dan jonger! Behandelingen die veilig en vertrouwd zijn.

Gezichtsbehandelingen bij Beautysalon Pure in Bussum, probleemoplossend,
huidverjongend, specialistische apparatuur met diepgaande werking of juist pure
verwennerij?

GEZICHTBEHANDELINGEN -VERZORGING MET SYSTEEM

Classic Skinovage behandeling

Een behandeling van 60 minuten met een oppervlaktereiniging, doorbloedingsmasker, dieptereiniging en epileren van de wenkbrauwen. Eventuele huidonzuiverheden worden verwijderd. Als afsluiting een hoog geconcentreerd werkstof ampull en een heerlijk op de huid afgestemd masker en natuurlijk een afsluitende verzorging.

Duur: 60 minuten - Prijs € 52,00

Intense Skinovage behandeling

Een behandeling van 90 minuten met een oppervlaktereiniging, doorbloedingsmasker, dieptereiniging, eventueel verwijderen van huidonzuiverheden en epileren wenkbrauwen. Een werkstofconcentraat en aansluitend de massage vormen het hoogtepunt, terwijl het masker en de afsluitende verzorging de behandeling afronden. Een massage die je laat ontspannen en de alledaagse hectiek doet vergeten, activeert de opname van werkstoffen en zorgt het voor een goede afvoer van de afvalstoffen waardoor het resultaat van de behandeling optimaal is.

Duur: 90 minuten - Prijs € 67,50  

GEZICHTSBEHANDELING - Medical skincare

DOCTOR BABOR - experience meet science

Biedt precieze oplossingen voor elk beauty-probleem. Met innovatieve high-performance recepturen uit natuurlijke en bijzonder effectieve werkstoffen verlegt DOCTOR BABOR de grenzen met betrekking tot de werking en onmiddellijke effecten. Veel van de behandelingen worden gecombineerd met apparatuur zoals de microdermabrasie en de microneedling. Het resultaat: een zichtbaar verbeterde, jeugdig frisse huid. Precieze beauty-oplossingen voor onmiddellijk zichtbare resultaten.

behandeling_beautyslonpure.nl
DrBabor-treatments-beauty-sience-BeautysalonPure-Bussum

CLEANFORMANCE - healthy glow

Veganistische, speciale behandeling voor de jonge huid ter ondersteuning van een intacte huidbarrière en een gezond uitziende stralende teint.

CLEANFORMANCE producten bevatten “cleane” formuleringen met minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Alle texturen zijn vrij van:

  • Gluten
  • Siliconen
  • Parabenen
  • Minerale oliën
  • Microplastic
  • Synthetische geurstoffen
  • PEG’s

Duur: 60 minuten - Prijs € 69,00

REPAIR - gladmaken en versterken

Is de huid faal en de huidstructuur onregelmatig? Voor intensieve huidregeneratie, Voor optimaal herstel van de huid

Duur: 90 minuten - Prijs € 89,50

LIFTING - Stevigheid en rimpels verminderen

Rimpels en gebrek aan elasticiteit? Resultaat:
Opvulling en daardoor minder rimpels en de huid verstevigen

Duur: 90 minuten - Prijs € 89,50

Hydrating - Hydrateren en verfrissen

De Doctor Babor HYDRO behandeling rehydrateert de huid van binnenuit door de huideigen hyaluronzuursynthese te stimuleren en door het vochtbindend vermogen te optimaliseren. Daarnaast word het vochtgehalte van de huid gestabiliseerd door intensieve en langdurige vochttoevoer en effectieve bescherming tegen vochtverlies door versterking van de natuurlijke huidbeschermingsbarrière. Bijzonder geschikt voor de extreem droge huid en een huid met zichtbare droogterimpeltjes.

Duur: 75 minuten - Prijs € 80,00

REFINE - Gelijkmatige en stralende teint

Nauwkeurige werkstofcombinaties corrigeren huidonregelmatigheden en zorgen voor verfijning en gladmaken van de huidstructuur en herstel van de huidteint.

De Doctor Babor REFINE CELLULAR is vooral geschikt voor huiden met vergrote poriën, onregelmatige huidstructuur , ongelijkmatige huidtint , vermoeide, vale teint , couperose en hyperpigmentaties.

Duur: 75 minuten - Prijs € 80,00

CALMING SENSITIVE - Kalmeren en versterken

IRRITATIES, JEUK, GESPANNEN GEVOEL een extreem droge en zeer gevoelige huid? Resultaat: Minder roodkleuringen, een ontspannen, hersteld huidgevoel

Duur: 60 minuten - Prijs € 69,00

BRIGHTENING INTENSE - Helder en stralend

Deze hoogwaardige behandeling zorgt voor een optische verheldering van de huid. Vermindert aanwezige pigmentstoornissen en voorkomt dat ze opnieuw ontstaan. Daarnaast voorkomt het vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door de omgeving.  Bijzonder geschikt voor alle huidsoorten met ongelijkmatige pigmentatie.

Duur: 60 minuten - Prijs € 75,00

PURITY 7010 Acne - Diep reinigend

Een onzuivere huid, acne huid Resultaat: Gezuiverde, schone teint, een minder irriterende en minder gevoelige huid

Duur: 60 minuten - Prijs € 75,00

GEZICHTSBEHANDELING - ANT-AGING

Rimpels Gladmaken? Jongere uitstraling met een High Skin Refiner gezichtsbehandeling

Op effectieve wijze rimpels gladmaken en voor lange tijd genieten van een jongere uitstraling: de luxe verzorging met onmiddellijk zichtbare lifting-werking. Werkt intensief verstrakkend en hydraterend. Bevordert de regeneratie en schenkt nieuwe elasticiteit. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en negatieve milieu-invloeden.

Duur: 100 minuten - Prijs € 119,00

reversie_pro-aiging-treatment_babor_beautysalonpure_bussum

ReVersive gezichtsbehandeling - Morgen mooier dan gisteren! Uitstraling is een kwestie van persoonlijkheid en van de juiste verzorging!

Systematisch verjongen van de huid, de huid krijgt haar individueel jeugdige en frisse uitstraling weer terug. De huid ziet er strakker en gladder uit en krijgt een egale teint. Opbouw: oppervlaktereiniging en dieptereiniging incl. AHA-peeling, eventueel verwijderen van huidonzuiverheden en epileren wenkbrauwen. Een lifting-touch massage of wel een musculaire spierontspanning. Ooggebied verzorging en een speciaal masker, tijdens de rustfase naar keuze een ontspannings- & anti-stress muziek met begeleiding. (Edmund Jacobsen)

Duur: 100 minuten - Prijs € 140,00

SeaCreation gezichtsbehandeling - de anti-aging verzorging van het hoogste niveau

Luxe, die onder de huid gaat. Het hooggeconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème ingemasseerd en twee intensief werkzame maskers laten uw huid er strakker, gladder en jeugdiger uitzien. Een behandeling die
de ultieme huidverzorging en anti-aging verzorging geeft voor de veeleisende vrouw die weet wat ze wil.

Duur: 120 minuten - Prijs € 195,00