Pure_Sandra_van_Groningen_by_Marinke_Davelaar-2-5

Niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen veranderen, uzelf blijven, maar dan jonger! Behandelingen die veilig en vertrouwd zijn.

Gezichtsbehandelingen bij Beautysalon Pure in Bussum, probleemoplossend,
huidverjongend, specialistische apparatuur met diepgaande werking of juist pure
verwennerij?

GEZICHTBEHANDELINGEN -VERZORGING MET SYSTEEM

Basis gezichtsbehandeling Skinovage

Een behandeling van 60 minuten met een oppervlaktereiniging, doorbloedingsmasker, dieptereiniging en epileren van de wenkbrauwen. Eventuele huidonzuiverheden worden verwijderd. Als afsluiting een hoog geconcentreerd werkstof ampull en een heerlijk op de huid afgestemd masker en natuurlijk een afsluitende verzorging.

Duur: 60 minuten - Prijs € 49,50

Short Treatment - Energy boost & wenkbrauwen epileren

Een korte behandeling van 30 min met een oppervlaktereiniging, doorbloedingsmasker en epileren van de wenkbrauwen. Een hoog geconcentreerd werkstof ampull en een dag/nachtcreme ter afsluiting. Kortom een snelle Energy boost! Let op geen dieptereiniging, dus verwijderen van onzuiverheden zit niet in deze behandeling.

Duur: 30 minuten - Prijs € 40,00

Short Treatment - Energy boost & harsen bovenlip en kin & wenkbrauwen epileren

Een korte behandeling van 40 min met een oppervlaktereiniging, doorbloedingsmasker en epileren van de wenkbrauwen en harsen bovenlip en kin voor een heerlijk glad resultaat! Een hoog geconcentreerd werkstof ampull en een dag/nachtcreme ter afsluiting. Kortom een snelle Energy boost! Let op geen dieptereiniging, dus verwijderen van onzuiverheden zit niet in deze behandeling.

Duur: 40 minuten - Prijs € 47,50

Uitgebreide gezichtsbehandeling Skinovage

Een behandeling van 90 minuten met een oppervlaktereiniging, doorbloedingsmasker, dieptereiniging, eventueel verwijderen van huidonzuiverheden en epileren wenkbrauwen. Een werkstofconcentraat en aansluitend de massage vormen het hoogtepunt, terwijl het masker en de afsluitende verzorging de behandeling afronden. Een massage die je laat ontspannen en de alledaagse hectiek doet vergeten, activeert de opname van werkstoffen en zorgt het voor een goede afvoer van de afvalstoffen waardoor het resultaat van de behandeling optimaal is.

Duur: 90 minuten - Prijs € 65,00  

GEZICHTSBEHANDELING - MEDICAL BEAUTY

DOCTOR BABOR - experience meet science

biedt precieze oplossingen voor elk beauty-probleem. Met innovatieve high-performance recepturen uit natuurlijke en bijzonder effectieve werkstoffen verlegt DOCTOR BABOR de grenzen met betrekking tot de werking en onmiddellijke effecten. Veel van de behandelingen worden gecombineerd met apparatuur zoals de microdermabrasie en de microneedling. Het resultaat: een zichtbaar verbeterde, jeugdig frisse huid. Precieze beauty-oplossingen voor onmiddellijk zichtbare resultaten.

behandeling_beautyslonpure.nl
DrBabor-treatments-beauty-sience-BeautysalonPure-Bussum

REPAIR CELLULAR-gezichtsbehandeling

Is de huid faal en de huidstructuur onregelmatig? Voor intensieve huidregeneratie, Voor optimaal herstel van de huid

Duur: 90 minuten - Prijs € 87,50

LIFTING CELLULAR-gezichtsbehandeling

Rimpels en gebrek aan elasticiteit? Resultaat:
Opvulling en daardoor minder rimpels en de huid verstevigen

Duur: 90 minuten - Prijs € 87,50

NEURO SENSITIVE CELLULAR-gezichtsbehandeling

IRRITATIES, JEUK, GESPANNEN GEVOEL een extreem droge en zeer gevoelige huid? Resultaat: Minder roodkleuringen, een ontspannen, hersteld huidgevoel

Duur: 60-90 minuten - Prijs € 67,50-82,50

PURITY CELLULAR-gezichtsbehandeling

Een onzuivere huid, acne huid Resultaat: Gezuiverde, schone teint, een minder irriterende en minder gevoelige huid

Duur: 60-90 minuten - Prijs € 70,00-85,00

GEZICHTSBEHANDELING - ANT-AGING

Rimpels Gladmaken? Jongere uitstraling met een High Skin Refiner gezichtsbehandeling

Op effectieve wijze rimpels gladmaken en voor lange tijd genieten van een jongere uitstraling: de luxe verzorging met onmiddellijk zichtbare lifting-werking. Werkt intensief verstrakkend en hydraterend. Bevordert de regeneratie en schenkt nieuwe elasticiteit. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en negatieve milieu-invloeden.

Duur: 100 minuten - Prijs € 112,50

reversie_pro-aiging-treatment_babor_beautysalonpure_bussum

ReVersive gezichtsbehandeling - Morgen mooier dan gisteren! Uitstraling is een kwestie van persoonlijkheid en van de juiste verzorging!

Systematisch verjongen van de huid, de huid krijgt haar individueel jeugdige en frisse uitstraling weer terug. De huid ziet er strakker en gladder uit en krijgt een egale teint. Opbouw: oppervlaktereiniging en dieptereiniging incl. AHA-peeling, eventueel verwijderen van huidonzuiverheden en epileren wenkbrauwen. Een lifting-touch massage of wel een musculaire spierontspanning. Ooggebied verzorging en een speciaal masker, tijdens de rustfase naar keuze een ontspannings- & anti-stress muziek met begeleiding. (Edmund Jacobsen)

Duur: 100 minuten - Prijs € 160,00

SeaCreation gezichtsbehandeling - de anti-aging verzorging van het hoogste niveau

Luxe, die onder de huid gaat. Het hooggeconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème ingemasseerd en twee intensief werkzame maskers laten uw huid er strakker, gladder en jeugdiger uitzien. Een behandeling die
de ultieme huidverzorging en anti-aging verzorging geeft voor de veeleisende vrouw die weet wat ze wil.

Duur: 120 minuten - Prijs € 199,00