Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

De Salon

Welkom bij Beautysalon Pure

Verstopt achter in de tuin bevind zich de salon waar u in een ontspannen en rustige omgeving even kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven...

Advies op maat, probleem oplossend of voor pure ontspanning bij Beautysalon Pure kan het allemaal!

Waarom kiest u voor Beautysalon Pure als uw schoonheidsspecialist?

Wij streven naar producten en behandelingen volgens de modernste inzichten.

Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren of lifting van het gezicht, ons unieke Babor Anti-aging concept 
vult de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar arts of kliniek.

Wij werken met een geheel van producten en behandeltherapieën die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en zelfs verjongen, bijvoorbeeld door de facelift zonder operatie.
Wij verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf, maar dan jonger!
De behandelingen zijn veilig, vertrouwd en vrijwel pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering.

Een ‘natural make over’ op basis van uw persoonlijke wensen of een probleem oplossen zoal een droge, geïrriteerde huid, een onzuivere huid of overbeharing in gelaat of op het lichaam. Maar ook voor ontspanning, make-up advies, visagie of de wenkbrauwen laten kleuren en in model brengen. Er zijn vele mogelijkheden, te veel om allemaal op te noemen... Kijk rustig rond op de website, mail of bel als er vragen zijn en maak een afspraak voor een advies op maat, nadat u uw wensen heeft besproken en de huid is geanalyseerd zal er een passende behandeling worden voorgesteld.

Welkom,

Graag stel ik mij aan u voor, mijn naam is Sandra van Groningen-Davelaar. Al bijna 10 jaar trotse eigenaresse van Beautysalon Pure. Met passie, aandacht en precisie behandel ik de mensen die bij mij in de stoel komen. Door regelmatig nieuwe cursussen en opleidingen te doen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, voortdurend op zoek naar dat extra stukje service om de huid te verbeterend en problemen op te lossen. De leukste behandelingen vind ik de huidverbeterende behandelingen met apparatuur in combinatie met de Babor producten, de bruids-visagie is altijd een feestje en tja verder is eigenlijk alles leuk aan ons vak!

Graag ontvang ik u in de salon voor een behandeling die bij u past...

Hallo,

Graag wil ik mijzelf voorstellen, mijn naam is Tara de Wit. Afgestudeerd schoonheidsspecialiste, al tijdens mijn opleiding stagere geweest bij Beautysalon Pure en per 1 maart 2018 in dienst. Momenteel nog bezig met het behalen van extra specialisaties namelijk de specialisatie Acne, Shiatsu en Bindweefsel massage. Wat ik vooral leuk vind aan mijn beroep is de omgang met mensen, ik hou ervan om iemand te laten ontspannen en een goed gevoel te geven. Natuurlijk ga ik altijd voor resultaat. Mijn favorieten in de behandelkamer zijn nagels lakken, wenkbrauwen verven, massages en een mooie make-up aanbrengen!

Ik hoop u snel in de salon te mogen ontvangen!