Behandelingen voor de man. De mannenhuid intensief verzorgen, sporen van vermoeidheid wegnemen en er weer fris en energiek uitzien? Een behandeling voor de man met de producten van Babor men.

De zelfbewuste man die weet wat hij wil en dat dan ook wil uitstralen!

Gezichtsbehandeling ook voor mannen? En waarom eigenlijk zo'n behandeling?
Mannen verzorgen hun uiterlijk steeds beter. Niet krijgen kleding en kapsels meer aandacht dan vroeger, mannen besteden ook meer tijd en geld aan skin care, de verzorging van de huid. En steeds meer heren maken eens in de zoveel tijd een afspraak bij de schoonheidsspecialiste voor een gezichtsbehandeling. Overweeg jij ook zo'n behandeling te laten doen, maar weet je eigenlijk niet wat je ervan mag verwachten!?

Een gezichtsbehandeling voor de man moet je zien als een intensief verzorgings moment in je gebruikelijke routine van huidverzorging. Het is dus niet zo dat je geen omkijken meer naar je huid hebt als je regelmatig een gezichtsbehandeling laat doen. Je huid dagelijks met goede huidproducten verzorgen is en blijft de basis voor een mooie huid. Een gezichtsbehandeling is een (welkome) extra en is géén vervanging van je dagelijkse huidverzorging.

Wat doet een gezichtsbehandeling voor je huid?
Er zijn vele soorten gezichtsbehandelingen, de behandeling op basis van je huidtype en de behoeften van je huid daarbij adviseren wij jou in de salon. Een gezichtbehandeling kan verschillende dingen voor je huid doen:

a. Een gezichtsbehandeling kan je huid grondig reinigen
Het schoonmaken (cleansen) van de huid is een belangrijk onderdeel van een gezichtsbehandeling. Wij beschikken over specifieke producten en apparatuur en zullen aan de reiniging van je gezichtshuid bovendien meer aandacht besteden dan je gewoonlijk thuis doet.
Onderdeel van het reinigingsproces is ook het verwijderen van mee-eters, gerstekorrels en ingegroeide haartjes die zich thuis vaak niet al te gemakkelijk laten verwijderen.

b. Een gezichtsbehandeling kan het aanzien van je huid verbeteren
Een ander onderdeel van de gezichtsbehandeling is vaak: exfoliëren, dit is niet anders dan het verwijderen van de dode huidcellen. Je gezichtshuid voelt hierna weer schoon, maar vooral ook glad aan. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de huid ziet er weer fris uit en voelt zacht aan.
Er zijn vele manieren om de huid te exfoliëren: scrubs (met een korrelachtig product dat de dode huidcellen door wrijving verwijdert), peelings (op chemische basis) en maskers maar ook ingrijpendere methodes als microdermabrasie (er wordt als het ware een laagje van de huid afgeschaafd). Hoe intensiever de peeling hoe meer algehele huidverbetering, rimpels, littekens en pigment en grove poriën verminderen.

c. Een gezichtsbehandeling kan je huid (tijdelijk) hydrateren
Een gezichtsbehandeling dient er ook toe om je huid eens extra goed te hydrateren en te voeden. Doordat de huid eerst grondig wordt gereinigd worden de hydraterende en voedende producten beter door de huid opgenomen. Je huid ziet er na een gezichtsbehandeling vaak soepel en zacht uit. Een goed gehydrateerde en gevoede huid is bovendien beter beschermd tegen schadelijke factoren van buitenaf.

Babor men treatment, een gezichtsbehandeling voor de man

Een echte time-out voor de man met een ontspannende nek-schouder massage met de heerlijke producten van Babor men lijn. De behandelingen voor de man bestaan uit een intensieve reiniging en peeling van de huid, gevolgd door verwijderen van evt huidonzuiverheden als nodig de wenkbrauwen modelleren, vervolgens een booster in de vorm van een fluit waarna er met een masker de huid, schouder en nek intensief gemasseerd word, als afsluiting een product afgestemd op de behoefte van de huid.

Prijs & Duur

Duur: 60 min
Prijs: 65,00

man-schoonheidsbehandeling-beautysalonpure-bussum